• Na het succes van vorig jaar is hij er weer: De Organizing Agenda 2012. De praktische alles-in-één-agenda waar je naast je afspraken ook je huishoudelijke taken, maaltijdplanning en boodschappenlijstjes in kunt bijhouden. Met de checklists voor vakanties en Kerstdagen en de taakplanners voor schoonmaak- en onderhoudsklussen heb je volgend jaar alles onder controle.cover-agenda-2012

  Altijd goed georganiseerd met:

  • insteekhoesjes voor pasjes, foto’s of notities nieuw!
  • ruimte voor uren- onkosten- en kilometerregistratie
  • stickers om terugkerende gebeurtenissen te markeren
  • invulpagina’s voor (uit)geleende boeken en cd’s
  • basislijsten voor boodschappen, medicijnkastje en schoonmaakmiddelen
  • een geheugensteuntje voor computerinlogs nieuw!
  • praktische tips van professional organizers

  Voor goed overzicht staat één week op twee pagina’s, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full-colourfoto’s en gebonden in een ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week. De agenda loopt van januari 2012 t/m december 2012 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België.. Hij heeft dezelfde indeling als de Homeplanner 2012, een praktische weekplanner op A4 formaat voor thuis. Perfect om samen te gebruiken.

  Klik hier om alvast enkele pagina’s van de binnenkant te bekijken.

  Door Zamarra Kok & Vivianne Steggerda
  Uitgeverij: Plan-Point
  Prijs: €14,95
  ISBN 9789078942078
  De Organizing Agenda 2012 bestellen? klik hier!