• Je kindje leren begrijpen vanaf dag 1 na de geboorte? Dat kan met Dunstan babytaal.

  Vijf geluiden
  Pasgeboren baby's maken vanaf de geboorte vijf geluiden in de voorfase van het huilen met ieder een hele specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen van baby's en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken. Het in een vroeg stadium herkennen van de behoeften van een baby heeft grote voordelen voor beide ouders. 

  Ook voor vaders!
  De Dunstan Babytaalmethode leert je hoe je de vijf geluiden kunt herkennen en doet suggesties voor manieren om je baby weer gerust te stellen. ook jij als papa zal veel meer betrokken zijn bij de behoefte van je baby. Leuk om te weten! oudere kinderen in het gezin vinden het vaak ook erg leuk om de babytaal te leren.

  Wil jij graag de geluiden van je baby leren herkennen? 

  wanneer
  Als je in je derde termijn van je zwangerschap zit kun je al aan de slag met Dunstan babytaal tot je kindje ongeveer 3 maanden is.
  Je kunt ervoor kiezen om een individuele workshop te volgen. 
  Of je kunt kiezen voor een groepsworkshop (start bij minimaal 5 aanmeldingen) Momenteel worden er géén groepsworkshops gegeven

  Waar
  indiviuele workshop bij jullie thuis
  groepsworkshop bij fysiotherapie praktijk zesgehuchten in Geldrop (tijdelijk niet mogelijk)

  Kosten  
  indiviuele workshop van 2 uurtjes 65,- euro ( heb je een vriendin en haar partner die aan willen sluiten? dat kan voor 25,- euro extra)
  groepsworkshop 2 uur 35,- euro (partner is gratis)

  Stuur voor meer informatie  een mailtje naar info@liveorganized.nl

 • Ik kijk uit naar je aanmelding! groetjes Bianca (Dunstan babytaal trainer)