• Deze praktische alles-in-één-agenda voor werk en privé, geeft een goed overzicht over je dag door de verticale weekindeling; speciale stickers helpen je om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren. Voor wie alles graag onder controle houdt zijn er totaalplanners voor maaltijden, boodschappen, onderhoud, schoonmaak, leen- en uitleen en zelfs cadeau’s. Dit jaar biedt De Organizing Agenda een leuk extraatje: exclusieve kortingsbonnen voor flinke korting op zaken die je leven makkelijker maken.

  Bevat ook nog:
  * insteekhoesjes voor pasjes, foto’s of bonnen
  * ruimte voor uren-, onkosten- en kilometerregistratie
  * stickers voor het markeren van o.a. medische afspraken, vrije dagen, opzeggen abonnement
  * planners voor o.a. cadeaus, lenen en uitlenen
  * extra ruimte om gedenkwaardige momenten te noteren
  * inspirerende tips en columns van professional organizers en coaches
  * schoonmaak- en wastips, jaarschema huishouden
  * Apps voor o.a. geldzaken, reminders, onderweg (nieuw!)

  Voor goed overzicht staat één week op twee pagina’s, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full-colourfoto’s en is hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week.

  De Organizing Agenda loopt van januari 2017 t/m december 2017 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Homeplanner 2017, een praktische familieplanner op A4 formaat voor thuis. Perfect om samen te gebruiken.

  Bestellen? Stuur een mail naar info@liveorganized.nl