• Een praktische weekplanner om ieder huishouden efficiënt te organiseren! Alle gezinsactiviteiten in één oogopslag.

  Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo’s? Je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan is de Homeplanner ideaal! Door de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat (29,7 cm bij 21 cm) kun je eenvoudig activiteiten plannen, zien wie, wat, wanneer te doen heeft en welke zaken niet vergeten mogen worden.

  Extra pagina’s met:

  homeplannertips                                 avond- en ochtendroutine
  taakplanner                                         vlekkentips
  boodschappenlijst                               eerstehulptips
  seizoensgroenten en -fruit                  schoolvakanties

  Op deze praktische gezinskalender kun je niet alleen afspraken noteren, ook de kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. speedcleantips van Zamarra Kok, snelle & succesvolle opruimtips van De HuishoudCoach, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

  De Homeplanner loopt van januari 2017 t/m december 2017 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Organizing Agenda 2017, een praktische agenda op A5 formaat om mee te nemen. Perfect om samen te gebruiken.

  Bestellen? stuur een mail naar info@liveorganized.nl