• Bianca van Commenee

 • Ik ben Bianca van Commenee woonachtig in Geldrop getrouwd, moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 13, 17 en 20 jaar en af en toe een logee vanuit stichting Mee zuidoost Brabant. Alsof dat niet genoeg is, is ons huishouden gezellig aangevuld met 4 hondjes (shih tzu).

  1998 was het jaar waarin ik mijn diploma mocht halen voor algemeen verpleegkundige. Ik heb met erg veel plezier in Veldhoven in het Joseph ziekenhuis (huidige Maxima Medisch centrum) op de kraamafdeling gewerkt. Daar heb ik aan de start mogen staan van de high care unit voor ernstig zieke zwangeren.

  Met de geboorte van onze oudste dochter heb ik ervoor gekozen om SAHM te worden en mijn tijd en aandacht volledig te richten op mijn passie: ons gezin. alhoewel ik ze soms echt wel allemaal achter het behang kon plakken hoor 🙂

  In maart 2010 ben ik begonnen als professional organizer. De opleiding tot professional organizer voor particulieren, heb ik gevolgd bij Els Jacobs (de huishoudcoach) aangevuld met cursussen voor budgetcoaching.
  Uit eigen ervaring weet ik wat het betekend om vanuit chaos een nieuwe start te mogen maken en orde, rust en structuur te krijgen. Is het makkelijk om dat iedere dag vast te houden? Nee, zeker niet! maar ik mag weten dat er iedere dag weer een kans is om opnieuw te beginnen en verder te gaan. Daarom vind ik het ontzettend leuk om anderen te begeleiden en ondersteunen in hun reis naar een opgeruimd leven.

  In 2013 ben naast mijn werk als professional organizer bij de thuiszorg terecht gekomen, maar kon daar mijn draai niet echt vinden. Het verlangen om weer met moeder en kind te werken werd steeds groter en heb ik na 2 jaar de overstap gemaakt naar Zuidzorg kraamzorg (inmiddels is dat VDA geworden onder de koepel van Zorgmed). Ik werk met ontzettend veel plezier in de kraamgezinnen.

  Communicatie is voor mij altijd een belangrijk punt geweest en vanuit die gedachte heb ik de opleiding Dunstan babytaal gevolgd.
  Waar kun je beter beginnen met communicatie dan aan de basis. Ik geloof dat als je leert luisteren naar je baby dat je al een goede basis legt voor het luisteren naar je opgroeiende kind. Sinds februari 2017 ben ik gecertificeerd Dunstan babytaal trainer.

   Bianca van Commenee

  professional organizer/ coach voor een opgeruimd leven
  Dunstan babytaal trainer